Het team

Maak kennis met het team van HWC Opleidingen!

Het team

Diana Bakker-De Koning (Directeur/eigenaar)

Diana was al jaren werkzaam in de kraamzorg toen ze besloot haar eigen organisatie op te richten. Dat begon met HWC Geboortezorg, maar al snel kwam daar ook Opleidingen bij. Met haar achtergrond in de psychologie en diverse diploma’s als coach, ontwikkelt en geeft ze nog steeds met veel plezier zelf trainingen.

Brenda Brekelmans (Business Manager)

Brenda is sinds een aantal jaren verbonden aan de HWC Group. Door een aantal wijzigingen binnen het team is zij sinds oktober 2021 ook betrokken bij HWC Opleidingen als Business Manager. Zij geniet van de interactie met het team en het aansturen van hen. Alsmede de uitdaging om mee te mogen bouwen aan een mooi bedrijf. Op de achtergrond zorgt zij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Anita van Eijsden (Theoriedocent)

Anita heeft, nadat ze haar bevoegdheid als docent Gezondheidszorg en Welzijn haalde, op verschillende scholen en verschillende niveaus lesgegeven binnen dit brede vakgebied. Tegenwoordig leidt ze met haar ervaring, kennis en enthousiasme onze deelnemers aan de Opleiding tot Kraamverzorgende op tot volwaardige professionals.

Vanessa Broere (Administratief medewerkster)

Wie contact opneemt met HWC Opleidingen heeft grote kans dat haar vraag beantwoord wordt door Vanessa. Zij is als administratief medewerkster de spil in het web die alles draaiende houdt. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het ontzorgen van de trainers zodat die zich volledig kunnen focussen op het lesgeven.

Tessa van Roon (Trainer)

Met haar diploma in de Pedagogische Wetenschappen en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie én ervaring in de forensische jeugdzorg, is Tessa de aangewezen persoon om daar lesmateriaal en trainingen over te ontwikkelen. Ze deelt namens HWC Opleidingen met plezier haar kennis over ontwikkelingspsychologie, psychopathologie, gehechtheid en vroegsignalering.

Jacob Hiemstra (voorzitter examencommissie)

Jacob is sinds 2021 verbonden aan HWC-opleidingen. Na zijn studies Bestuurskunde en Pedagogische Wetenschappen (richting ‘Opleidingskunde’) heeft hij diverse functies bij maatschappelijke organisaties vervuld, met name op het gebied van ‘Learning & Development’. Jacob is binnen HWC voorzitter van de examencommissie van de Opleiding tot Kraamverzorgende en houdt zich daarnaast bezig met de (onderwijs)kwaliteit van de opleiding en cursussen.

Astrid van Schaick (Trainer)

Astrid is zoals ze noemen een echte rot in het vak. Met meer dan 20 jaar ervaring als kraamverzorgende doet ze het werk nog steeds met alle liefde. Daarnaast is ze een internationaal gecertificeerd lactatiekundige (IBLCE), borstvoeding is echt haar passie. Al haar kennis en ervaring in de kraamzorg deelt ze graag tijdens het geven van diverse trainingen.

Antje Bouma (onderwijskundige)

Antje is sinds 2021 verbonden aan HWC-opleidingen. Na haar studies Onderwijskunde en Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft ze verschillende functies gehad als onderwijsontwikkelaar, adviseur en teamleider. Ze wordt toch vooral enthousiast van het ontwikkelen en verbeteren van opleidingen, cursussen en trainingen, wat ze dan ook met veel plezier binnen HWC-opleidingen doet.

Alleen nog dit jaar!

Als een vriend/vriendin/collega/kennis via jou ook een online training bij ons komt volgen, krijg jij 25% korting op je volgende online training.