Het team

Maak kennis met het team van HWC Opleidingen!

Het team

Huib Tempelman (Directeur)

Sinds 1998 is Huib in de zorg actief: als organisatieadviseur, lead auditor, managing director, manager welzijnsbeleid, de lijst is eindeloos. Met al zijn ervaring en enthousiasme voor de zorg, werd Huib eerst aangesteld als interim-directeur. Vanaf 1 maart 2021 is hij aangesteld als directeur van HWC Opleidingen.

Anita van Eijsden (Theoriedocent)

Anita heeft, nadat ze haar bevoegdheid als docent Gezondheidszorg en Welzijn haalde, op verschillende scholen en verschillende niveaus lesgegeven binnen dit brede vakgebied. Tegenwoordig leidt ze met haar ervaring, kennis en enthousiasme onze deelnemers aan de Opleiding tot Kraamverzorgende op tot volwaardige professionals.

Enzio Bakker (Coördinator Onderwijs)

Na een opleiding Nederlands was er één logisch vervolg: docent worden. Enzio gaf het vak Nederlands op twee middelbare scholen en is ook al jaren werkzaam als examentrainer. Voor ons geeft hij de vakken Nederlands en Communicatie (ook als eendaagse training) en coördineert hij de Opleiding tot Kraamverzorgende.

Tessa van Roon (Trainer)

Met haar diploma in de Pedagogische Wetenschappen en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie én ervaring in de forensische jeugdzorg, is Tessa de aangewezen persoon om daar lesmateriaal en trainingen over te ontwikkelen. Ze deelt namens HWC Opleidingen met plezier haar kennis over ontwikkelingspsychologie, psychopathologie, gehechtheid en vroegsignalering.

Stephanie Donderwinkel (Trainer)

Na ruim tien jaar in de kraamzorg en verdiepingen op het gebied van partusassistentie, borstvoeding en babymassage, heeft Stephanie een hoop kennis en ervaring in huis. Die kennis en ervaring deelt ze bovendien met veel enthousiasme, het trainen van diverse groepen is voor haar een mooie uitdaging.

Diana Bakker-De Koning (Directeur/eigenaar)

Diana was al jaren werkzaam in de kraamzorg toen ze besloot haar eigen organisatie op te richten. Dat begon met HWC Geboortezorg, maar al snel kwam daar ook Opleidingen bij. Met haar achtergrond in de psychologie en diverse diploma’s als coach, ontwikkelt en geeft ze nog steeds met veel plezier zelf trainingen.

Inge Hagenauw (Trainer)

Ik ben Inge Hagenauw, 35 jaar en moeder van een zoon van 9 en een dochter van 5. Oorspronkelijk kom ik uit Drenthe, maar al sinds 2008 woon ik met mijn partner met veel plezier in Reeuwijk. Al 12 jaar lang heb ik één van de mooiste beroepen die er is: verpleegkundige op de afdeling Verloskunde in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.
Ondanks dat dit een heel mooi beroep is, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij HWC Opleidingen als docent. Ik zal les gaan geven en trainingen gaan schrijven. Met mijn opgedane ervaring en kennis hoop ik een bijdrage te leveren aan goed opgeleide kraamverzorgenden. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Alleen nog dit jaar!

Als een vriend/vriendin/collega/kennis via jou ook een online training bij ons komt volgen, krijg jij 25% korting op je volgende online training.