Het team

Maak kennis met het team van HWC Opleidingen!

Het team

Diana Bakker-De Koning (Directeur/eigenaar)

Diana was al jaren werkzaam in de kraamzorg toen ze besloot haar eigen organisatie op te richten. Dat begon met HWC Geboortezorg, maar al snel kwam daar ook Opleidingen bij. Met haar achtergrond in de psychologie en diverse diploma’s als coach, ontwikkelt en geeft ze nog steeds met veel plezier zelf trainingen.
Het team van HWC Opleidingen

Marco Veldhuis (Theoriedocent/studieloopbaancoach)

Ik ben Marco Veldhuis en werkzaam bij HWC Opleidingen als theoriedocent en studieloopbaancoach. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Met mijn achtergrond als sportleraar, fysiotherapeut en mijn ervaringen in het onderwijs vind ik het een leuke uitdaging om betrokken te zijn bij de Opleiding tot Kraamverzorgende. We gaan er met z’n alle een leuke en leerzame tijd van maken. Tot snel!

Anita van Eijsden (Theoriedocent)

Anita heeft, nadat ze haar bevoegdheid als docent Gezondheidszorg en Welzijn haalde, op verschillende scholen en verschillende niveaus lesgegeven binnen dit brede vakgebied. Tegenwoordig leidt ze met haar ervaring, kennis en enthousiasme onze deelnemers aan de Opleiding tot Kraamverzorgende op tot volwaardige professionals.

Het team van HWC Opleidingen

Amanda van Brakel (Trainer)

Amanda is sinds 2022 verbonden met HWC opleidingen. Amanda is als Obstetrie verpleegkundige en praktijkopleider 27 jaar werkzaam geweest in het vrouw moeder kind-centrum van een derdelijns ziekenhuis. In de ouderenzorg heeft ze als praktijkopleider in de zorg haar kennis en ervaring uitgebreid. Ze deelt namens HWC opleidingen met plezier haar kennis en ervaring van de geboortezorg tijdens diverse trainingen.

Tessa van Roon (Trainer)

Met haar diploma in de Pedagogische Wetenschappen en Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie én ervaring in de forensische jeugdzorg, is Tessa de aangewezen persoon om daar lesmateriaal en trainingen over te ontwikkelen. Ze deelt namens HWC Opleidingen met plezier haar kennis over ontwikkelingspsychologie, psychopathologie, gehechtheid en vroegsignalering.

Het team van HWC Opleidingen

Jacob Hiemstra (voorzitter examencommissie)

Jacob is sinds 2021 verbonden aan HWC-opleidingen. Na zijn studies Bestuurskunde en Pedagogische Wetenschappen (richting ‘Opleidingskunde’) heeft hij diverse functies bij maatschappelijke organisaties vervuld, met name op het gebied van ‘Learning & Development’. Jacob is binnen HWC voorzitter van de examencommissie van de Opleiding tot Kraamverzorgende en houdt zich daarnaast bezig met de (onderwijs)kwaliteit van de opleiding en cursussen.

Astrid van Schaick (Trainer)

Astrid is zoals ze noemen een echte rot in het vak. Met meer dan 20 jaar ervaring als kraamverzorgende doet ze het werk nog steeds met alle liefde. Daarnaast is ze een internationaal gecertificeerd lactatiekundige (IBLCE), borstvoeding is echt haar passie. Al haar kennis en ervaring in de kraamzorg deelt ze graag tijdens het geven van diverse trainingen.

Het team van HWC Opleidingen

Antje Bouma (onderwijskundige)

Antje is sinds 2021 verbonden aan HWC-opleidingen. Na haar studies Onderwijskunde en Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft ze verschillende functies gehad als onderwijsontwikkelaar, adviseur en teamleider. Ze wordt toch vooral enthousiast van het ontwikkelen en verbeteren van opleidingen, cursussen en trainingen, wat ze dan ook met veel plezier binnen HWC-opleidingen doet.