MEDISCH ENGELS

In de cursus Medisch Engels leer jij hoe je vakinhoudelijk communiceert met cliënten, patiënten en collega’s.

MEDISCH ENGELS

BORSTVOEDINGSCOACH

Engels wordt steeds belangrijker in onze samenleving, ook in de zorg. Verzorgenden hebben vaker contact met anderstalige patiënten en internationale collega’s. Des te belangrijker dat je adequaat Engels kunt spreken, lezen en schrijven. In de cursus Medisch Engels leer jij hoe je vakinhoudelijk communiceert met cliënten, patiënten en collega’s.

VOOR WIE?

Deze training kan gevolgd worden door iedereen die al partus assistentie verleend of gaat verlenen.

DE OPLEIDING BEHANDELT DE VOLGENDE ONDERWERPEN:

Inhoud van de training:

Je oefent op uitspraak, breidt je woordenkennis uit en leert hoe je miscommunicatie kunt voorkomen. Ook oefen je met anamnesegesprekken, patiëntvoorlichting en presentaties. Na afloop sta jij steviger in je schoenen als Engels de voertaal is op het werk.

Na afronding van de training:

  • Heb je jouw Engelse woordenschat aanzienlijk vergroot.
  • Kun je anderstalige cliënten, patiënten en collega’s beter begrijpen en te woord staan.
  • Heb je meer zelfvertrouwen om te communiceren in het Engels.
  • Kun je jouw taalvaardigheid effectief inzetten op jouw werk- of stageplek in de zorg.

Trainingsduur is 4 uur.

RESULTAAT:

NA HET BEHALEN VAN HET CERTIFICAAT KUN JIJ:

  • Na het behalen van je certificaat kun jij:
  • Adequaat handelen in noodsituaties
  • De taken van de kraamverzorgster tijdens een bevalling omschrijven
  • Duidelijk communiceren naar anderen
  • Goed samenwerken met een verloskundige

INVESTERING:

De kosten voor de training Medisch Engels zijn €85,- .

Na het succesvol volgen van de training, ontvang je het certificaat ‘Medisch Engels’ van Handle with Care Opleidingen.

De accreditatie bij het KCKZ = 4 punten

DEZE TRAINING  VOLGEN?

MELD JE NU AAN!

TESTIMONIALS

Ik wil je bedanken Diana, echt heel erg bedanken! Jouw cursus psychiatrie in het kraambed is echt geweldig en je laat mensen gewoon zien dat ook via e-learning alles mogelijk is! Echt geweldig, veel nieuwe inzichten en kennis opgedaan, ga zo door!

Lynn, Kraamspecialist

TESTIMONIALS

Ik dacht dat ik wel wist wat ik moest doen en dat ik niemand nodig had om mij als professional neer te zetten, maar Diana liet mij de verschillende stappen zien en hield mij bij de les. Door in haar te investeren, had ik mijn coaching programma voor kwetsbare zwangeren binnen enkele maanden staan. Anders was het er waarschijnlijk nooit gekomen. Super bedankt!

Bianca, Coach voor kwetsbare zwangeren

TESTIMONIALS

“Nadat ik slechte ervaringen met bijscholingen en opleiders heb gehad, was ik er helemaal klaar mee. HWC Opleidingen, heeft een heel andere aanpak, dan wat ik gewend ben van opleiders, maar het resultaat is zo goed, duidelijk en uitgebreid dat je geen andere opleider meer nodig hebt.”

Tim, Begeleider probleem jongeren en tienermoeders

TESTIMONIALS

De training psychiatrie in het kraambed die ik bij HWC Opleidingen heb gevolgd, zorgde direct voor meer begrip voor mijn cliënten. Ik werk weer met plezier en begrip, zonder mezelf te verliezen. Met de tips die ik kreeg signaleer ik de spanningen veel eerder en kan ik ze snel aanpakken voor het  escaleert. Ik schrijf me graag in voor jullie volgende training!

Jessica, Kraamspecialist

Na opleidingen te hebben gevolgd en gewerkt te hebben in de geboortezorg en de GGZ, viel mij op dat veel van de problemen die mensen op latere leeftijd ondervinden, hun oorsprong hebben in de eerste levensjaren van een kind, of zelfs al perinataal ontstaan zijn.

Tijdens verdere studies en onderzoek merkte ik dat hier nog weinig over bekend is en dat hier veel meer mee gedaan kan worden.

Ik ben mezelf gaan bijscholen op mijn vaardigheden als trainer/coach, om niet alleen ouders maar vooral de professionals in de geboortezorg meer kennis en handvaten aan te reiken om een zwangere en een moeder zo goed mogelijk te kunnen begeleiden zodat zij in staat is om een gezond kind te bouwen. Want een gezond kind bouwen is vele malen makkelijker dan een beschadigde volwassene te repareren.

“WANT EEN GEZOND KIND BOUWEN IS VELE
MALEN MAKKELIJKER DAN EEN
BESCHADIGDE VOLWASSENE TE REPAREREN.”

Met Handle With Care Geboortezorg heb ik mijn kennis kunnen uitdragen aan een team van goed opgeleide en betrokken kraamverzorgenden, en heb ik zelf een schat aan nieuwe kennis en ervaring opgedaan. Zo kreeg ik de mogelijkheid om meer te bieden dan het hoogstnoodzakelijke, zodat we elk gezin en elk nieuw geboren kindje een duwtje kunnen geven in de richting van een mooie toekomst.

Handle With Care Opleidingen was een logische vervolgstap en aanvulling hierop. Door kraamverzorgenden een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor gedegen opleiding en specialisaties bieden wij deze professionals de beste begeleiding voor de belangrijke en buitengewoon verantwoordelijke rol die zij spelen bij de begeleiding vaan (aanstaande) moeders en kind. Om het vak optimaal uit te oefenen speelt het bijhouden en vergroten van inhoudelijke kennis een grote rol.

Diana Bakker – de Koning – oprichter en trainer van Handle With Care Opleidingen

VEELGESTELDE VRAGEN:

HWC Opleidingen is een door het Kennis Centrum Kraamzorg erkend opleidingsinstituut. Enkele kenmerken van onze trainingen:
+ Wij bieden een interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen.
+ Het lesmateriaal bestaat uit een werkboek, een studieboek en diverse bijlagen met uitgebreide theorie.
+ Elke opleiding binnen Handle with Care Opleidingen wordt gegeven door ervaren trainers die zich nauw verbonden voelen met de praktijk.
+ Wij hanteren op onze locatie kleine groepen om te zorgen voor voldoende persoonlijke aandacht en een optimale geoefendheid van de cursisten.

Na het succesvol volgen van de training, ontvang je het certificaat ‘Medisch Engels’ van Handle with Care Opleidingen.

 

De accreditatie bij het KCKZ = 4 punten

De kosten voor de training Medisch Engels zijn €85,-.

Het adres van de HWC trainingslocatie is:

HWC Opleidingen
Zwolleweg 12
2803 PS Gouda