Kraamzorg na een SC en kunstverlossing


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
97.00
Begin
This training is currently closed

Inleiding

Kraamzorg wordt in Nederland aan iedereen gegeven die een kindje heeft gekregen, ongeacht culturele achtergrond, seksuele voorkeur, geloof, inkomen of onderwijsniveau. Maar ook ongeacht het verloop van de zwangerschap of baring. Zodra een kraamvrouw (met of zonder baby) thuiskomt heeft zij recht op kraamzorg. Zo kan een kraamverzorgende ook komen te werken bij een kraamvrouw die een keizersnede, oftewel een sectio caesarea (verder te noemen: SC) of een kunstverlossing heeft ondergaan.

Doelstelling

Met deze training willen wij ervoor zorgen dat kraamzorg ook voor een kraamvrouw die net een SC of kunstverlossing heeft gehad effectief is, aansluit en professioneel is. De kraamverzorgende zal hiervoor kennis moeten hebben over wat een SC of kunstverlossing precies is, waarom deze gedaan kan worden en wat de gevolgen zijn voor de kraamvrouw, de pasgeboren baby en de kraamzorg.

Hoe werkt deze E-learning:

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof en opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek als naslagwerk. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint.

Coachinggesprek

De E-learning bevat veel informatie en de aard van de leerstof kan ook persoonlijke gevoelens bij je losmaken. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video. Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Toets en certificaat

Aan het eind van de training doorloop je een toets en als je geslaagd bent, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet. De toets bestaat uit meerdere multiple choice vragen, voor het behalen van de toets moet je minimaal 70% van de vragen goed beantwoorden, in totaal heb je hiervoor 3 pogingen.

N.B.: de opgegeven doorlooptijden zijn puur ter indicatie en zullen per persoon verschillen.

Downloads

WERKBOEK