Fysiologie en pathologie van de baring


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
150
Begin
This training is currently closed

Als kraamverzorgende ben je nauw betrokken bij de bevalling. Je assisteert de verloskundige en je ondersteunt de barende en haar partner tijdens deze belangrijke gebeurtenis in hun leven. 

Om goede ondersteuning/assistentie te bieden is het van belang dat je goede kennis hebt van de fysiologie van de baring. Dus: hoe verloopt een bevalling normaal gesproken? Een bevalling is immers een natuurlijk proces. En wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als kraamverzorgende hierbij? 

Hoe werkt deze E-learning:

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof en opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek daarbij voor je opdrachten en als naslagwerk.

Coachingsgesprek

De E-learning bevat veel informatie en de aard van de leerstof kan ook persoonlijke gevoelens bij je losmaken. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video.

Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Toets en certificaat

De training wordt afgesloten met een eindtoets. Als je de eindtoets hebt behaald, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet. De training is geaccrediteerd met 7,5 KCKZ punten.

Download

WERKBOEK Bijlage 1 Bijlage 2 Bijlage 3 Bijlage 4