Effectieve communicatie in de (kraam)zorg


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Hoe werkt deze online training

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof en opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek als naslagwerk. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint.

Coachinggesprek

De online training bevat veel informatie. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video. Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Toets en certificaat

Aan het eind van de training doorloop je een toets en maak je een eindopdracht. Als je geslaagd bent, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet.

Opdrachten

Bij verschillende modules horen ook opdrachten die door jouw trainer worden beoordeeld en die samen met een eindtoets, meewegen voor het behalen van de training en je certificaat.

Je vindt de opdrachten je in het werkboek en je kunt deze opdrachten in Word verwerken en opslaan. Bij elke online module heb je de mogelijkheid om een bestand te uploaden. Sla de antwoorden op in Word en upload deze online bij de betreffende module.

Geef het Word document de volgende naam: jouw eigen naam, de code van de training (EFFCOMM) en het nummer van de module waar de opdracht bij hoort.

DOWNLOADS

WERKBOEK Bijlage 1

 

N.B.: de opgegeven doorlooptijden zijn puur ter indicatie en zullen per persoon verschillen.