Effectief Luisteren


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
150
Begin
This training is currently closed

Hoe werkt deze online training:

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof en opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek als naslagwerk. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint.

Coachinggesprek

Halverwege de training krijg je de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video. Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Opdrachten en certificaat

Als de opdrachten zijn goedgekeurd en als je geslaagd bent, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet.

Opdrachten

Bij sommige modules horen ook opdrachten die door jouw trainer worden beoordeeld en die samen met een eventuele eindtoets, meewegen voor het behalen van de training en je certificaat.

Je vindt de opdrachten je in het werkboek en je kunt deze opdrachten in Word verwerken en opslaan. Bij elke online module heb je de mogelijkheid om een bestand te uploaden. Sla de antwoorden op in Word en upload deze online bij de betreffende module.

Geef het Word document de volgende naam: jouw eigen naam, de code van de training () en het nummer van de module waar de opdracht bij hoort.

Dus bijvoorbeeld: enziobakkerEFFECTL01 De trainer zal je opdrachten nakijken en opmerkingen online plaatsen als reactie. Hiervan ontvang je automatisch een mail.

DOWNLOADS

Werkboek