BV Verdieping: Borstvoeding na borstverkleining of -vergroting en Borstvoeding bij of na borstkanker


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
59.95

Welkom bij de gecombineerde training ‘Borstvoeding na borstverkleining of -vergroting’ en ‘Borstvoeding bij of na borstkanker’. In deze training worden de nieuwste inzichten en protocollen ten aanzien van borstvoeding – met inachtneming van relevante wetgeving – behandeld. Het is belangrijk dat je als kraamverzorgende op de hoogte bent van de meest actuele informatie. Het volgen van deze training zorgt er ook voor dat je vakbekwaam handelt tijdens de geleverde kraamzorg, waardoor de kraamvrouw optimale ondersteuning krijgt ten aanzien van het borstvoedingsproces. 

Hoe werkt deze E-learning:

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof aantreft. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint. Na elke verdieping volgt een opdracht, om je kennis te testen (je kunt het antwoord zelf controleren door middel van het werkboek). Op het einde van de training maak je de eindtoets, die door jouw trainer wordt beoordeelt en meeweegt voor het behalen van de training en je certificaat.

Toets en certificaat

De training wordt afgesloten met een eindtoets. Als je de eindtoets hebt behaald, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet. De training is geaccrediteerd met 3 KCKZ punten.

DOWNLOAD