Training home Uitklappen

Forum van deze training

  Borstvoedingscoach


  Huidige status
  Niet ingeschreven
  Prijs
  1050,00

  Welkom bij de opleiding Borstvoedingscoach. Het is mooi als een moeder haar eigen kindje met haar eigen lichaam kan voorzien van voeding. Dit klinkt alsof de borstvoeding altijd vanzelf op gang komt tijdens de zwangerschap, maar dit is niet het geval. Voor veel kraamvrouwen is het geven van borstvoeding een stressvolle en twijfelachtige situatie, terwijl het geven van borstvoeding juist ontspannend en mooi zou moeten zijn. Als borstvoedingscoach kan jij ervoor zorgen dat ook onzekere kraamvrouwen borstvoeding kunnen geven.

  Tijdens deze opleiding ga je je verdiepen in de fysiologie van borstvoeding in de eerste twee weken na de bevalling. Je leert de hoe borstvoeding ontstaat en op welke wijze je deze op gang kunt brengen. Je begeleidt ouders in het voedingspatroon van de pasgeborene en geeft voorlichting en instructies waar nodig. Je leert om je kennis over borstvoeding om te zetten in handelingen. Deze theorie kun je direct in de praktijk brengen. Als borstvoedingscoach kun je uitsluitend in een organisatie of onder supervisie van een lactatiekundige zorg leveren. Je kunt niet als zelfstandig beroepsbeoefenaar praktijk voeren als borstvoedingscoach.

  Hoe werkt deze E-learning:

  Je ontvangt bij deze online opleiding een werkboek waarin je alle lesstof en eventuele opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek als naslagwerk. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint.

  Coachingsgesprek

  De E-learning bevat veel informatie. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video.

  Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

  Opdrachten

  Bij verschillende modules horen ook opdrachten die door jouw trainer worden beoordeeld en die samen met een eindtoets, meewegen voor het behalen van de training en je certificaat.

  Bij de betreffende online lessen heb je de mogelijkheid om een bestand te uploaden. Sla het document met jouw antwoorden op in Word en upload deze bij de betreffende les. De uploadmogelijkheid vind je bij de volgende lessen: 4.7, 4.12, 4.16, 4.19, 5.5 en 5.20.

  Geef het Word document de volgende naam: jouw eigen naam, de code van de training (BVCOACH) en het nummer van de module waar de opdracht bij hoort.

  Dus bijvoorbeeld: dianadekoningBVCOACH1. De trainer zal je opdrachten nakijken en opmerkingen online plaatsen als reactie. Hiervan ontvang je automatisch een mail.

  De verwerkingstijd voor het nakijken van jouw ingeleverde stukken is ongeveer 10 werkdagen.

  Download

  Download hier het werkboek en de bijlage “Tong-en lipriemproblematiek”.

  WERKBOEK Artikel Tong-en lipriemproblematiek

  Training Inhoud

  Uitklappen