Borstvoeding Herhaling


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
35
Begin
This training is currently closed

De training borstvoeding herhaling is een training voor gediplomeerde kraamverzorgenden die jaarlijks verplichte bijscholing moeten volgen voor de accreditatiepunten die jaarlijks moeten worden bijgeschreven bij het Kennis Centrum voor Kraamzorg (KCKZ), voor het behoud van je registratie als gediplomeerd kraamverzorgende. Zonder deze registratie mag je je vak als kraamverzorgende niet uitoefenen.

Er wordt gekeken naar de nieuwste inzichten en protocollen ten aanzien van de basiszorg borstvoeding, met inachtneming van relevante wetgeving rondom borstvoeding. Het is belangrijk dat de kraamverzorgende op de hoogte is van relevante informatie en kennis, zodat zij informatie rondom de basiszorg borstvoeding juist kan overgedragen op de cliënt en zij vakbekwaam kan handelen tijdens de geleverde kraamzorg, zodat de kraamvrouw optimale ondersteuning krijgt ten aanzien van het borstvoedingsproces.   

Een gediplomeerde kraamverzorgende die op de hoogte is van de nieuwste inzichten, kan zelfverzekerd, deskundig en vakbekwaam zorg verlenen.   

Hoe werkt deze E-learning:

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof en opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek daarbij voor je opdrachten en als naslagwerk.

Coachingsgesprek

De E-learning bevat veel informatie en de aard van de leerstof kan ook persoonlijke gevoelens bij je losmaken. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video.

Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Toets en certificaat

Aan het eind van de training maak je een eindopdracht en als je geslaagd bent, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet. De training is geaccrediteerd met 2 KCKZ punten.

Downloads

WERKBOEK