Borstvoeding Herhaling 2022


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
35
Begin
This training is currently closed

Welkom bij de training ‘Borstvoeding herhaling’ van HWC Opleidingen. In deze training worden de nieuwste inzichten en protocollen ten aanzien van de basiszorg borstvoeding – met inachtneming van relevante wetgeving – behandeld/herhaald. Het is belangrijk dat je als kraamverzorgende op de hoogte bent van de meest actuele informatie rondom de basiszorg borstvoeding. Met deze training frissen we je kennis op, zodat je deze kennis vervolgens weer kunt overdragen op je cliënt.

Het volgen van deze training zorgt er ook voor dat je (weer) vakbekwaam handelt tijdens de geleverde kraamzorg, waardoor de kraamvrouw optimale ondersteuning krijgt ten aanzien van het borstvoedingsproces.

Hoe werkt deze E-learning:

Je ontvangt bij deze online training een werkboek waarin je alle lesstof aantreft. Je doorloopt één voor één de de modules. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint. Na elke module maak je een tussentoets, om voor jezelf te controleren of je de stof goed beheerst. Op het einde van de training maak je de eindtoets, die door jouw trainer wordt beoordeelt en meeweegt voor het behalen van de training en je certificaat.

Toets en certificaat

De training wordt afgesloten met een eindtoets. Als je de eindtoets hebt behaald, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet. De training is geaccrediteerd met 2 KCKZ punten.

Downloads