Borstvoeding basis


Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

De basistraining borstvoeding is een training voor gediplomeerde kraamverzorgenden die jaarlijkse verplichte bijscholing moeten volgen voor de accreditatiepunten die jaarlijks moeten worden bijgeschreven bij het Kennis Centrum voor Kraamzorg (KCKZ), voor het behoud van je registratie als gediplomeerd kraamverzorgende. Zonder deze registratie mag je je vak als kraamverzorgende niet uitoefenen.

Er wordt gekeken naar de nieuwste inzichten en protocollen ten aanzien van de basiszorg borstvoeding, met inachtneming van relevante wetgeving rondom borstvoeding. Het is belangrijk dat de kraamverzorgde op de hoogte is van relevante informatie en kennis, zodat zij informatie rondom de basiszorg borstvoeding juist kan overgedragen op de cliënt en zij vakbekwaam kan handelen tijdens de geleverde kraamzorg, zodat de kraamvrouw optimale ondersteuning krijgt ten aanzien van het borstvoedingsproces.

Een gediplomeerde kraamverzorgende die op de hoogte is van de nieuwste inzichten, kan zelfverzekerd, deskundig en vakbekwaam zorg verlenen.

Veel succes met de e-learning Basis Borstvoeding!

Hoe werkt deze E-learning:

Je ontvangt bij deze onlinetraining een werkboek waarin je alle lesstof en eventuele opdrachten aantreft. Je doorloopt één voor één de video’s die voor elke module in jouw trainingsomgeving staan, en gebruikt jouw werkboek als naslagwerk. Lees de stof goed door voordat je aan de volgende module begint.

Download

Tijdens of na het doorlopen van de modules in het werkboek kan je de checklists en de bijlagen downloaden.

Coachingsgesprek

De E-learning bevat veel informatie. Daarom krijg je halverwege de training de mogelijkheid om een coachingsgesprek met je trainer in te plannen voor een coaching via video. Gegevens voor het inplannen van het coachingsgesprek ontvang je later.

Toets en certificaat

Aan het eind van de training doorloop je een toets en als je geslaagd bent, wordt het proces om je certificaat aan te vragen in gang gezet.

DOWNLOADS

Werkboek